• EfektivniDieta.cz
  • Proteinová dieta MDIET - popis metody
  • Previous
  • Další

M-DIET proteinová dieta

Hubněte s chutí

Rýžový nákyp

Rýžový nákyp

Dietní proteinový rýžový nákyp obsahuje vysoké množství bílkovin, s nízkým obsahem cukrů a tuků, se sladidly a vitamíny, vhodný k regulaci tělesné hmotnosti.

  • Cena: 499 Kč s DPH
  • Cena za měrnou jednotku: 71,30 Kč s DPH / ks

Složení: Mléčné bílkoviny (emulgátor: slunečnicový lecitin); předvařená rýže (22%); odtučněné mléko v prášku (6%); texturované pšeničné bílkoviny (pšeničné bílkoviny, pšeničný škrob); aroma; zahušťovadlo: xanthanová guma; sůl; vitaminy (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12); vanilka v prášku; protispékavá látka: uhličitan hořečnatý; sladidlo: aspartam (zdroj fenylalaninu); barvivo: beta-karoten; maltodextrin.

Alergeny (podle Směrnice 2003/89/ES): Lepek (pšenice), mléko, siřičitany.

Návod na přípravu: Obsah sáčku vysypte do vhodné nádoby, přidejte 100 ml studené vody a míchejte do vzniku zcela homogenní směsi. Poté ohřejte 1 minutu v mikrovlnné troubě. Nechte 15 minut vychladnout. Určeno k okamžité konzumaci.

Upozornění: Výrobek obsahuje zdroj fenylalaninu a není vhodný pro osoby s fenylketonurií. Výrobek obsahuje lepek a není vhodný pro pacienty na bezlepkové dietě. Nepoužívat jako jediný zdroj potravy. Nezbytnou součástí výživy spotřebitele mají být i běžné pokrmy a potraviny a zdravý životní styl. Výrobek je určen pro osoby starší 18 let. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Pokud je výrobek konzumován jako součást nízkoenergetické diety, řiďte se doporučením odborníka se zkušenostmi v oblasti výživy lidí. Během užívání výrobku dodržujte dostatečný příjem tekutin (min. 1,5 l / den). Nepřekračujte doporučené dávkování!

Šarže a minimální trvanlivost do konce: Viz údaj na obalu.

Hmotnost 1 porce: 25g

Počet kusů v balení: 7

Skladování: Skladujte v temnu a suchu při teplotě 15 - 22 ° C, chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Francie

Energie: 92 Kcal

Bílkoviny: 15,6 g

Sacharidy: 6,2 g

Tuky: 0,3 g

Nový komentář

* (Povinné)

Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info